اخبار شطرنج

شطرنج انفرادی قهرمانی آسیا| مقصودلو و فیروزجا با صدرنشینان هم‌امتیاز شدند

در پایان دور سوم رقابت‌های شطرنج انفرادی قهرمانی آسیا، دو نماینده کشورمان با صدرنشین‌ها هم‌امتیاز شدند.

 

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، دور سوم رقابت‌های شطرنج انفرادی قهرمانی آسیا روز چهارشنبه در ماکاتی فیلیپین برگزار شد و نمایندگان شطرنج کشورمان موفق به کسب ۲ پیروزی و ۳ تساوی شدند.

پرهام مقصودلو با ریتینگ ۲۶۸۸ واحد در سومین دیدارش برابر نماینده ویتنام قرار گرفت و موفق شد این حریف را شکست دهد تا جمع امتیازاتش به عدد ۲.۵ برسد.

علیرضا فیروزجا نیز با ریتینگ ۲۶۰۷ واحد که در دو دور گذشته برابر حریفانش به برتری رسیده بود ، امروز مقابل «نیوین» از ویتنام به تساوی رسید تا جمع امتیازاتش به عدد ۲.۵ برسد

امروز همچنین محمد امین طباطبایی با ریتینگ ۲۵۸۷ واحد برابر حریف فیلیپینی به برتری رسید تا مجموع امتیازاتش به ۲ افزایش پیدا کند.

احسان قائم مقامی دیگر نماینده ایران نیز با ریتینگ ۲۵۳۷ واحد برابر نماینده فیلیپین قرار گرفت و در پایان به تساوی رضایت داد. با این نتیجه مجموع امتیازات قائم مقامی به عدد یک رسید.

 

در بخش بانوان مبینا علی‌نسب با ریتینگ ۲۲۹۵ واحد، برابر حریف قدرتمند چینی‌اش به تساوی رسید تا مجموع امتیازاتش به عدد ۲ برسد.

بدین ترتیب در پایان دور سوم، پرهام مقصودلو و علیرضا فیروزجا با کسب ۲.۵ امتیاز، هم امتیاز با صدرنشینان جدول شدند. در بخش بانوان نیز علی‌نسب با ۲ امتیاز در رده یازدهم جدول رده بندی قرار دارد.

در بخش بانوان رقابت‌های انفرادی قهرمانی آسیا، ۳۸ شطرنج باز از ۱۱ کشور و در بخش آزاد ۶۴ شطرنج باز از ۱۴ کشور آسیایی حضور دارند.

این مسابقات به نام دومین جام «مانی پاکیائو» قهرمان نامدار بوکس جهان برگزار می‌شود و در مجموع ۵۰ هزار دلار جایزه برای آن درنظر گرفته شده است.

 

منبع: https://www.tasnimnews.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا